Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Strijen. Meer dan 25 jaar expertise!

Strijen Latex Spuiten Plafond

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Keizersdijk, Steenplaats, Mookhoek, De Klem, Cillaarshoek, Schenkeldijk, Strijensas, Schuring, Maasdam, De Wacht en bij u inStrijen?

Latex Spuiten Plafond Strijen. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten voordelig?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Late kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren eerst de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Strijen? Meer informatie over Strijen.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Een latex spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Je ziet geen lelijke strepen of enig onregelmatigheid meer. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit verschillende kleurencombinaties, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een blik verf verf. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een prijs voor voordelig latex spuiten.