Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Stolwijkersluis. Meer dan 25 jaar expertise!

Stolwijkersluis Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Gouda, Platteweg, Beneden-Haastrecht, Het Beijersche, Reeuwijksebrug, Sluipwijk, Stein, Goudseweg, Haastrecht, Gouderak en bij u inStolwijkersluis?

Voordelig Latex Spuiten Stolwijkersluis.

Voordelig latex verf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Late kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel structuur achterblijft, daarom krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Stolwijkersluis? Meer informatie over Stolwijkersluis.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gebruikt. Er is geheel geen structuur zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een grote kostenbesparing, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.