Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten Nieuwerkerk aan den IJssel

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Groeneweg, Kortenoord, IJssellaan, Lageweg, ’s-Gravenweg, Klein Hitland, Moordrecht, Oud Verlaat, Zevenhuizen, Gouderak en bij u inNieuwerkerk aan den IJssel?

Prijs Latex Spuiten Nieuwerkerk aan den IJssel. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

Degene die een offerte gaat vragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en prijzen van de diverse soorten latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het beste en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daardoor krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is daarom te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel? Meer informatie over Nieuwerkerk aan den IJssel.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan als je een latex roller gaat gebruiken. Je zal absoluut geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt veel sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit diverse kleuren, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.