Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Nieuw-Beijerland. Meer dan 25 jaar expertise!

Nieuw-Beijerland Latex Spuiten Met Compressor

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten in Moleneind, Hekelingen, Oosthoek, Simonshaven, Piershil, Zinkweg, Beerenplaat, Spijkenisse, Zuidzijde, Zwartsluisje en bij u inNieuw-Beijerland?

Goedkoop Latex Spuiten Nieuw-Beijerland. 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten voordelig?

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daarom ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de muur glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Nieuw-Beijerland? Meer informatie over Nieuw-Beijerland.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. Bovendien zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten kosten? Vraag dan een offerte aan.