Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Maasland. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Of Rollen in Maasland

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Ter Lucht, Gaag, Maassluis, Vlaardingen, Rozenburg, Burgersdijk, De Lier, Zouteveen, Negenhuizen, Oostbuurt en bij u inMaasland?

Prijs Latex Spuiten Maasland. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten voordelig?

Degene die een prijs gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijzen lijken veel maar zijn volkomen normaal. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Tips over muren spuiten met latex

Latexverf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel structuur achter zal blijven, bijgevolg krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Maasland? Meer informatie over Maasland.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, dewelke is het beste?

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit verschillende kleuren, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van prijs latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.