Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Maaldrift. Meer dan 25 jaar expertise!

Maaldrift Prijs Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Rijndijk, Den Deijl, Valkenburg, Rijksdorp, De Pan, Oegstgeest, Voorschoten, Kievietsduin, Katwijk, Kerkehout en bij u inMaaldrift?

Latex Spuiten Kosten Maaldrift. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal vierkante meters. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Het beste, en beste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is altijd te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Maaldrift? Meer informatie over Maaldrift.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Je hebt ze die werken op lucht en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. Daarnaast zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor latex spuiten.