Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Krimpen aan de Lek. Meer dan 25 jaar expertise!

Krimpen aan de Lek Latex Spuiten Met Compressor

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Elshout, Schuwacht, Kinderdijk, Tiendweg-West, Ridderkerk, Bolnes, Nieuw-Lekkerland, Krimpen aan den IJssel, Stormpolder, Lekkerkerk en bij u inKrimpen aan de Lek?

Plafond Latex Spuiten Krimpen aan de Lek. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latex verf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, daardoor krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is daarom belangrijk te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Krimpen aan de Lek? Meer informatie over Krimpen aan de Lek.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn meerdere type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van airless latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.