Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Klein Hitland. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten Klein Hitland

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Lageweg, IJssellaan, Kortenoord, ’s-Gravenweg, Groot Hitland, Ouderkerk aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, IJsseloord, Gouderak, Moordrecht en bij u inKlein Hitland?

Prijs Latex Spuiten Klein Hitland. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het beste, en beste resultaat krijg je door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Klein Hitland? Meer informatie over Klein Hitland.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je een latex roller gebruikt. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurafwijking kan zijn wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een offerte voor voordelig latex spuiten.