Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kille. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Kille

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Schans, Werkendam, Steurgat, De Werken, Vijcie, Buurtje, Boven-Hardinxveld, Hardinxveld-Giessendam, Blaasbalg, Peursum en bij u inKille?

Plafond Latex Spuiten Kille. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag daarom ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Latex verf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Kille? Meer informatie over Kille.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen onregelmatigheid meer zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een offerte voor latex spuiten.