Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hodenpijl. Meer dan 25 jaar expertise!

Hodenpijl Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Schipluiden, ’t Woudt, Den Hoorn, Negenhuizen, Oostbuurt, Lierhand, Abtswoude, Blaker, Zouteveen, Sion en bij u inHodenpijl?

Latex Spuiten Of Rollen Hodenpijl. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten.

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga daarom voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Tips over muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen enkel structuur achter zal blijven, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Hodenpijl? Meer informatie over Hodenpijl.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Ook heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten met compressor.