Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hendrik-Ido-Ambacht. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Hendrik-Ido-Ambacht

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Westeind, Oude-Molen, Sandelingen-Ambacht, Papendrecht, Zwijndrecht, Heer Oudelandsambacht, Alblasserdam, Rijsoord, Groote Lindt, Kortland en bij u inHendrik-Ido-Ambacht?

Prijs Latex Spuiten Hendrik-Ido-Ambacht. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoper?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daardoor altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Tenslotte om het beste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Hendrik-Ido-Ambacht? Meer informatie over Hendrik-Ido-Ambacht.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je zal absoluut geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag eens een prijs voor latex spuiten met compressor.