Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Gouderak. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Plafond Gouderak

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Moordrecht, Achterbroek, Lageweg, IJssellaan, Het Beijersche, Klein Hitland, Kortenoord, Stolwijkersluis, Nieuwerkerk aan den IJssel, Berkenwoude en bij u inGouderak?

Voordelig Latex Spuiten Gouderak. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten voordelig?

Degene die een prijs gaat vragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag daarom altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het beste, en beste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, daardoor krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Gouderak? Meer informatie over Gouderak.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Er zijn meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen structuur meer te zien achteraf. Verder zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het gaat een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er verschil in kleur kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een prijs voor kosten latex spuiten.