Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Gnephoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Gnephoek Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in ’s-Molenaarsbuurt, Hoorn, Alphen aan den Rijn, Koudekerk aan den Rijn, Oudshoorn, Woubrugge, Ofwegen, Ridderbuurt, Hazerswoude-Rijndijk, Gouwsluis en bij u inGnephoek?

Goedkoop Latex Spuiten Gnephoek. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Kies dan ook voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Uiteindelijk om het mooiste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen onregelmatigheid achterblijft, bijgevolg krijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Gnephoek? Meer informatie over Gnephoek.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, dewelke is het beste?

Er zijn diverse type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen structuur zichtbaar achteraf. Bovendien zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van prijs latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.