Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Gaete. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor in Gaete

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Blauwe Sluis, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Strooiendorp, Binnen-Moerdijk, Zevenhuizen, Helkant, Zevenbergschen Hoek, Oud-Drimmelen, Hoekske en bij u inGaete?

Latex Spuiten Of Rollen Gaete. 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

Degene die een prijs gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies voor een top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het beste en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel structuur achterblijft, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is altijd te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Gaete? Meer informatie over Gaete.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven indien je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten of rollen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.