Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Rotte. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten in De Rotte

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Oud Verlaat, Bergschenhoek, Groeneweg, Bleiswijk, Rodenrijs, Berkel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Capelle aan den IJssel, Noordeinde en bij u inDe Rotte?

Latex Spuiten Prijs De Rotte.

Voordelig latexverf spuiten.

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Tenslotte om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in De Rotte? Meer informatie over De Rotte.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten plafond? Vraag dan een offerte aan.