Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Kooi. Meer dan 25 jaar expertise!

De Kooi Latex Spuiten Prijs

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Schelluinen, Groote Haar, Hoornaar, Nederslingeland, Peursum, Overslingeland, Muisbroek, Giessenburg, Buurtje, Noordeloos en bij u inDe Kooi?

Latex Spuiten De Kooi. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

Wie een prijs gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en prijzen van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het allerbeste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in De Kooi? Meer informatie over De Kooi.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag om een prijs voor latex spuiten of rollen.