Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Kieviet. Meer dan 25 jaar expertise!

De Kieviet Latex Spuiten Plafond

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Kievietsduin, Wassenaar, Kerkehout, Den Deijl, Rijksdorp, Leidschendam, Maaldrift, Scheveningen, The Hague, De Pan en bij u inDe Kieviet?

Latex Spuiten Plafond De Kieviet. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het allerbeste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daardoor verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in De Kieviet? Meer informatie over De Kieviet.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latex verf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan rollen. Je zal absoluut geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Ook kun je kiezen uit diverse kleurencombinaties, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor goedkoop latex spuiten.