Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Hoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Plafond in De Hoek

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten in Streefkerk, Benedenberg, Zuidbroek, Opperduit, Bergstoep, Bergambacht, De Donk, Kadijk, Tussenlanen, Ammerstol en bij u inDe Hoek?

Prijs Latex Spuiten De Hoek. 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

Degene die een prijs gaat vragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd maar zijn volkomen normaal. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies voor een goede kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Tenslotte om het allerbeste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daardoor krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in De Hoek? Meer informatie over De Hoek.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, dewelke is het beste?

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. Verder zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit diverse kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Je kunt de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor plafond latex spuiten.