Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Cabauw. Meer dan 25 jaar expertise!

Cabauw Latex Spuiten Plafond

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Zevender, Willige Langerak, Tienhoven, Polsbroekerdam, Lopik, Polsbroek, Hoogewaard, Bonrepas, Schoonhoven, Langerak en bij u inCabauw?

Goedkoop Latex Spuiten Cabauw. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten voordelig?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga daarom voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu behang is, gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Cabauw? Meer informatie over Cabauw.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan als je een latex roller gebruikt. Je zal dan ook geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Verder zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor latex spuiten met compressor.