Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Blauwe Sluis. Meer dan 25 jaar expertise!

Blauwe Sluis Latex Spuiten Of Rollen

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Gaete, Strooiendorp, Lage Zwaluwe, Binnen-Moerdijk, Zevenhuizen, Zevenbergschen Hoek, Hoekske, Hooge Zwaluwe, Drie Hoefijzers, Helkant en bij u inBlauwe Sluis?

Latex Spuiten Kosten Blauwe Sluis. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Latex verf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen onregelmatigheid achterblijft, bijgevolg krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Blauwe Sluis? Meer informatie over Blauwe Sluis.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Bovendien zorgt het voor een grote kostenbesparing, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van voordelig latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.