Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hoogewaard. Meer dan 25 jaar expertise!

Hoogewaard Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Ameide, Tienhoven, Lopik, Cabauw, Den Dool, Willige Langerak, Noordeloos, Zevender, Polsbroekerdam, Langerak en bij u inHoogewaard?

Kosten Latex Spuiten Hoogewaard. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

Degene die een prijs gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal verschillen, het ene bedrijf. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Tenslotte om het mooiste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren even de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Hoogewaard? Meer informatie over Hoogewaard.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Zodra je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je zal beslist geen strepen of andere afwijkingen meer zien. Verder zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat veel sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit meerdere kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van plafond latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.