Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Goidschalxoord. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor in Goidschalxoord

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Reedijk, Heinenoord, Oud-Beijerland, Stougjesdijk, Koedood, Westdijk, Rhoon, Mijnsheerenland, Maasdijk, Rhoonse Veer en bij u inGoidschalxoord?

Airless Latex Spuiten Goidschalxoord.

Is latexverf spuiten goedkoper?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Vraag daardoor ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Late kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Goidschalxoord? Meer informatie over Goidschalxoord.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wie is het beste?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latex verf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste effect te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen structuur meer te zien achteraf. Daarnaast zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten werkt veel sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van airless latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.