Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Den Hoorn. Meer dan 25 jaar expertise!

Den Hoorn Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Sion, ’t Haantje, Hodenpijl, ’t Woudt, Rijswijk, Schipluiden, Abtswoude, Delft, Klein-Delfgauw, Strijp en bij u inDen Hoorn?

Latex Spuiten Plafond Den Hoorn. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn alleszins normaal. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag daardoor altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex verf

Latexverf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Den Hoorn? Meer informatie over Den Hoorn.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wat is het beste?

Er zijn verschillende type verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Zodra je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je zal dan ook geen strepen of andere afwijkingen meer zien. Bovendien zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van goedkoop latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.