Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Lier. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor De Lier

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten in Burgersdijk, Blaker, Oostbuurt, Lierhand, Nieuwe Tuinen, Gaag, Westerlee, ’t Woudt, Honselersdijk, Maasdijk en bij u inDe Lier?

Prijs Latex Spuiten De Lier. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoper?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak het andere schildersbedrijf 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn alleszins normaal. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex

Latexverf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in De Lier? Meer informatie over De Lier.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je een latex roller gebruikt. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk minder, het is veel sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor latex spuiten met compressor.