Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in De Bree. Meer dan 25 jaar expertise!

De Bree Latex Spuiten Kosten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Bekenes, Nieuwerbrug, Rietveld, Weijland, Barwoutswaarder, Weijpoort, Waarder, Zegveld, Zuidzijde, Diemerbroek en bij u inDe Bree?

Latex Spuiten Plafond De Bree. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoper?

Degene die een prijs gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex

Latex verf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in De Bree? Meer informatie over De Bree.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal dan ook geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Ook zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het gaat een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik verf zitten. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van voordelig latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.