Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Cillaarshoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Cillaarshoek Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Keizersdijk, Maasdam, Zwanegat, Sint Anthoniepolder, Strijen, Oudendijk, Puttershoek, Mookhoek, De Klem, Mijnsheerenland en bij u inCillaarshoek?

Airless Latex Spuiten Cillaarshoek. 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere bedrijf daar 11 euro voor berekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het beste en beste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, daardoor krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren eerst de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Cillaarshoek? Meer informatie over Cillaarshoek.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder effect. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, het is veel sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor latex spuiten.