Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Boven-Hardinxveld. Meer dan 25 jaar expertise!

Boven-Hardinxveld Latex Spuiten Of Rollen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Werkendam, Hardinxveld-Giessendam, Steurgat, Vijcie, Giessen-Oudekerk, Buurtje, Giessenburg, Schans, De Werken, Peursum en bij u inBoven-Hardinxveld?

Kosten Latex Spuiten Boven-Hardinxveld. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste en mooiste effect krijg je door te spuiten over glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Boven-Hardinxveld? Meer informatie over Boven-Hardinxveld.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Je zal beslist geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat er kleurafwijking kan zijn wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van airless latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.