Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Blaker. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten in Blaker

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Lierhand, Oostbuurt, De Lier, Burgersdijk, ’t Woudt, Nieuwe Tuinen, Hodenpijl, Honselersdijk, Schipluiden, Mariëndijk en bij u inBlaker?

Latex Spuiten Prijs Blaker.

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Kies dan ook voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Latexverf kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom belangrijk te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Blaker? Meer informatie over Blaker.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, dewelke is het beste?

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste effect te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Er is totaal geen structuur meer te zien na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk minder, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf verf. Je kunt de kleur simpel op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag om een offerte voor latex spuiten of rollen.