Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Tweede Tol. Meer dan 25 jaar expertise!

Tweede Tol Latex Spuiten Plafond

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Wieldrecht, De Wacht, ’s-Gravendeel, Schenkeldijk, Mookhoek, Dubbeldam, Groote Lindt, Dordrecht, Zwijndrecht, Heer Oudelandsambacht en bij u inTweede Tol?

Kosten Latex Spuiten Tweede Tol. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

Wie een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de diverse bedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Uiteindelijk om het allerbeste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren eerst de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Tweede Tol? Meer informatie over Tweede Tol.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Er zijn verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Zodra je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.