Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ter Heijde. Meer dan 25 jaar expertise!

Ter Heijde Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Monster, ’s-Gravenzande, Vluchtenburg, Poeldijk, Rolpaal, Hoek van Holland, Naaldwijk, Heenweg, Honselersdijk, Mariëndijk en bij u inTer Heijde?

Latex Spuiten Kosten Ter Heijde. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Er zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het beste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is daarom ook verstandig te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Ter Heijde? Meer informatie over Ter Heijde.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wie is het beste?

Er bestaan verschillende type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven indien je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een offerte voor latex spuiten.