Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Sion. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten Sion

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in ’t Haantje, Rijswijk, Den Hoorn, Strijp, ’t Woudt, Hodenpijl, Wateringen, Delft, Klein-Delfgauw, Kwintsheul en bij u inSion?

Latex Spuiten Met Compressor Sion.

Goedkoop latex verf spuiten.

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor natuurlijk altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is allemaal heel eenvoudig. Het beste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Sion? Meer informatie over Sion.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, dewelke is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Wanneer je met een latex spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. Ook zorgt het voor een grote kostenbesparing, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.