Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ridderbuurt. Meer dan 25 jaar expertise!

Ridderbuurt Latex Spuiten Of Rollen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Oudshoorn, ’s-Molenaarsbuurt, Alphen aan den Rijn, Vrijhoeven, Ter Aar, Woubrugge, Gnephoek, Hoorn, Gouwsluis, Aarlanderveen en bij u inRidderbuurt?

Voordelig Latex Spuiten Ridderbuurt. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

Wie een prijs gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal verschillen, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het allerbeste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daardoor krijg je een superglad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Ridderbuurt? Meer informatie over Ridderbuurt.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je een latex roller gebruikt. Je ziet geen lelijke strepen of enig onregelmatigheid meer. Ook zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat veel sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een blik verf verf. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag om een offerte voor latex spuiten of rollen.