Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zevenhuizen. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor in Zevenhuizen

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Oud-Ade, Rijpwetering, Watertuin, Leiden, Warmond, Hoogmade, Leiderdorp, Ofwegen, Woubrugge, Achthoven en bij u inZevenhuizen?

Latex Spuiten Kosten Zevenhuizen.

Goedkoop latex verf spuiten.

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de beste top kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daardoor altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het allerbeste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achterblijft, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Zevenhuizen? Meer informatie over Zevenhuizen.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, dewelke is het beste?

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Een latexverf spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je zal dan ook geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, pluspunt is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten prijs? Vraag dan een prijs aan.