Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zevenbergschen Hoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Zevenbergschen Hoek Latex Spuiten Plafond

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Strooiendorp, Drie Hoefijzers, Hoekske, Blauwe Sluis, Langeweg, Binnen-Moerdijk, Zevenhuizen, Gaete, Lochtenburg, Lage Zwaluwe en bij u inZevenbergschen Hoek?

Goedkoop Latex Spuiten Zevenbergschen Hoek. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Tenslotte om het allerbeste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, daardoor krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Zevenbergschen Hoek? Meer informatie over Zevenbergschen Hoek.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een grote kostenbesparing, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor latex spuiten plafond.