Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Westeinde. Meer dan 25 jaar expertise!

Westeinde Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Bent, Hazerswoude-Dorp, Gelderswoude, Benthuizen, Hogeveen, Weipoort, Zuidbuurt, Groenendijk, Hazerswoude-Rijndijk, Voorweg en bij u inWesteinde?

Latex Spuiten Plafond Westeinde. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag daarom ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latexverf

Late kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Westeinde? Meer informatie over Westeinde.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. Verder zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van kosten latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.