Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Westdijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Westdijk

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Maasdijk, Westmaas, Mijnsheerenland, Reedijk, Greup, Stougjesdijk, Oudendijk, Klaaswaal, Zwanegat, Goidschalxoord en bij u inWestdijk?

Voordelig Latex Spuiten Westdijk. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Tenslotte om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren eerst de wand glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Westdijk? Meer informatie over Westdijk.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn meerdere type verfspuiten. Er zijn er die op lucht werken en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat veel sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk heb je de keuze uit diverse kleurencombinaties, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor voordelig latex spuiten.