Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Veur. Meer dan 25 jaar expertise!

Veur Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Wilsveen, Stompwijk, Leidschendam, Roeleveen, Voorburg, Kerkehout, Westeinde, Nootdorp, Zoetermeer, Katwijkerlaan en bij u inVeur?

Latex Spuiten Prijs Veur. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

Degene die een offerte gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn alleszins gewoon. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Kies dan ook voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daarom altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu behang is, gipsplaten of gibowanden. Het beste, en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het effect supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is altijd te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Veur? Meer informatie over Veur.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Er bestaan diverse soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latex spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. Verder zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is veel sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Je kunt de kleur op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een prijs voor latex spuiten.