Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Schelluinen. Meer dan 25 jaar expertise!

Schelluinen Airless Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Groote Haar, De Kooi, Peursum, Nederslingeland, Hoornaar, Muisbroek, Overslingeland, Giessenburg, Buurtje, Vijcie en bij u inSchelluinen?

Latex Spuiten Prijs Schelluinen. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Kies ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Vraag dan ook ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Late kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daarom krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Schelluinen? Meer informatie over Schelluinen.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan als je een latex roller gaat gebruiken. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. Daarnaast zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit diverse kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat er afwijking in kleur kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een prijs voor latex spuiten.