Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Rijpwetering. Meer dan 25 jaar expertise!

Prijs Latex Spuiten Rijpwetering

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Oud-Ade, Zevenhuizen, Watertuin, Hoogmade, Ofwegen, Leiden, Woubrugge, Leiderdorp, Warmond, Koudekerk aan den Rijn en bij u inRijpwetering?

Kosten Latex Spuiten Rijpwetering.

Goedkoop latex verf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene bedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Het beste en beste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stucwerk. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is altijd goed te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Rijpwetering? Meer informatie over Rijpwetering.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen structuur meer zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt veel sneller dan met de roller. Ook heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor latex spuiten met compressor.