Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Rhoonse Veer. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten Rhoonse Veer

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Rhoon, Poortugaal, Beerenplaat, Hoogvliet, Oud-Beijerland, Goidschalxoord, Meeuwenplaat, Pernis, Smitshoek, Heijplaat en bij u inRhoonse Veer?

Latex Spuiten Plafond Rhoonse Veer.

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Latexverf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Rhoonse Veer? Meer informatie over Rhoonse Veer.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, dewelke is het beste?

Er bestaan diverse soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latex spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je een latex roller gebruikt. Je zal beslist geen lelijke strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Daarnaast zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt kopen. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten plafond? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.