Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Polsbroek. Meer dan 25 jaar expertise!

Voordelig Latex Spuiten in Polsbroek

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Bonrepas, Vlist, Zevender, Bovenberg, Hoenkoop, Schoonhoven, Cabauw, Polsbroekerdam, De Hem, Schoonouwen en bij u inPolsbroek?

Voordelig Latex Spuiten Polsbroek. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Kies voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Late kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Polsbroek? Meer informatie over Polsbroek.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn verschillende type verfspuiten. Er zijn er die op lucht werken en zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is totaal geen structuur meer te zien na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten of rollen? Vraag dan een offerte aan.