Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oude-Tonge. Meer dan 25 jaar expertise!

Oude-Tonge Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Zuidzijde, Kranendijk, Achthuizen, Langstraat, Den Bommel, Stad aan ’t Haringvliet, Middelharnis, Sommelsdijk, Ooltgensplaat, Tiengemeten en bij u inOude-Tonge?

Prijs Latex Spuiten Oude-Tonge. 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoop?

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de verschillende schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal verschillen, het ene schildersbedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor berekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Uiteindelijk om het allerbeste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Oude-Tonge? Meer informatie over Oude-Tonge.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Je hebt ze die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder effect. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gebruikt. Er is totaal geen structuur zichtbaar achteraf. Ook zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit diverse kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een prijs voor latex spuiten.