Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oud-Beijerland. Meer dan 25 jaar expertise!

Oud-Beijerland Goedkoop Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Stougjesdijk, Zinkweg, Beerenplaat, Goidschalxoord, Reedijk, Vuurbaken, Rhoonse Veer, Greup, Rhoon, Heinenoord en bij u inOud-Beijerland?

Latex Spuiten Plafond Oud-Beijerland.

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn alleszins gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag daardoor natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Latexverf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Oud-Beijerland? Meer informatie over Oud-Beijerland.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten kosten? Vraag dan een offerte aan.