Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oranjeoord. Meer dan 25 jaar expertise!

Oranjeoord Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Heijningen, Zevenhuizen, Helwijk, Stadse Dijk, Driehoek, Willemstad, Kwartier, Nieuwemolen, Oudemolen, Ooltgensplaat en bij u inOranjeoord?

Latex Spuiten Met Compressor Oranjeoord. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken veel maar zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga daarom voor een top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Latex verf kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en beste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Oranjeoord? Meer informatie over Oranjeoord.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur zichtbaar na het spuiten. Bovendien zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Ook kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag om een offerte voor goedkoop latex spuiten.