Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oostvoorne. Meer dan 25 jaar expertise!

Oostvoorne Plafond Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Heveringen, Helhoek, Stuifakker, Kruiningergors, Rockanje, Strype, Tinte, Brielle, Nieuwenhoorn, Vierpolders en bij u inOostvoorne?

Latex Spuiten Of Rollen Oostvoorne.

Goedkoop latexverf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latexverf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren eerst de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Oostvoorne? Meer informatie over Oostvoorne.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er ingezet?

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Je zal absoluut geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag eens een prijs voor latex spuiten met compressor.