Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Ooltgensplaat. Meer dan 25 jaar expertise!

Ooltgensplaat Latex Spuiten Prijs

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Langstraat, Achthuizen, Oranjeoord, Heijningen, Den Bommel, Helwijk, Zevenhuizen, Kranendijk, Willemstad, Hitsertse Kade en bij u inOoltgensplaat?

Kosten Latex Spuiten Ooltgensplaat. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de beste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het beste, en beste effect verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, daardoor verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Ooltgensplaat? Meer informatie over Ooltgensplaat.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan rollen. Je zal absoluut geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. Bovendien zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, het is veel sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Ook heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten met compressor.