Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Nieuwerbrug. Meer dan 25 jaar expertise!

Nieuwerbrug Plafond Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Weijland, De Bree, Weijpoort, Bekenes, Waarder, Rietveld, Zuidzijde, Noordzijde, Barwoutswaarder, Driebruggen en bij u inNieuwerbrug?

Latex Spuiten Nieuwerbrug. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten voordelig?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. Vraag dan ook natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel structuur achter zal blijven, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet goed en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Het is altijd te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Nieuwerbrug? Meer informatie over Nieuwerbrug.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, welke is het beste?

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Je hebt ze die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. Daarnaast zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Ook heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat er kleurafwijking kan zijn als je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van voordelig latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.