Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Nieuw-Lekkerland. Meer dan 25 jaar expertise!

Nieuw-Lekkerland Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Lekkerkerk, Tiendweg-West, Kortland, Schuwacht, Alblasserdam, Kooiwijk, Elshout, Opperduit, Kinderdijk, Krimpen aan de Lek en bij u inNieuw-Lekkerland?

Plafond Latex Spuiten Nieuw-Lekkerland. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag dan ook ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Late kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Nieuw-Lekkerland? Meer informatie over Nieuw-Lekkerland.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er bestaan meerdere type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is totaal geen onregelmatigheid meer zichtbaar na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan handmatig rollen. Tevens kun je kiezen uit meerdere kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat aanmaken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van prijs latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.