Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Negenhuizen. Meer dan 25 jaar expertise!

Negenhuizen Airless Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Zouteveen, Schipluiden, Hodenpijl, Abtswoude, Oostbuurt, Lierhand, Kerkhuurt, ’t Woudt, Blaker, Den Hoorn en bij u inNegenhuizen?

Kosten Latex Spuiten Negenhuizen. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken veel maar zijn alleszins normaal. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Tenslotte om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, bijgevolg krijg je een superglad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Negenhuizen? Meer informatie over Negenhuizen.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, welke is het beste?

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Er zijn er die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een prijs voor latex spuiten plafond.