Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Koudekerk aan den Rijn. Meer dan 25 jaar expertise!

Koudekerk aan den Rijn Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Hazerswoude-Rijndijk, Hoorn, Gnephoek, ’s-Molenaarsbuurt, Ofwegen, Alphen aan den Rijn, Achthoven, Groenendijk, Woubrugge, Hoogmade en bij u inKoudekerk aan den Rijn?

Plafond Latex Spuiten Koudekerk aan den Rijn. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

Wie een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de kosten nogal verschillen, het ene schildersbedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de beste top kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden spuiten met latex

Late kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achterblijft, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Koudekerk aan den Rijn? Meer informatie over Koudekerk aan den Rijn.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wat is het beste?

Er zijn diverse type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder effect. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan rollen. Je zal dan ook geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. Ook zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een offerte voor airless latex spuiten.